Pohádková svatba Žandy a Lukáše s Fotospinem 360

Nedávno jsme měli tu čest být součástí pohádkové svatby Žandy a Lukáše, která se konala na nádherném statku Nárameč Pohoda. S více než 120 hosty byla tato akce plná radosti, zábavy a nezapomenutelných okamžiků.

Připravili jsme Fotospin 360 a fotokoutek. Hosté, od malých dětí až po dospělé, se rychle seznámili s naším vybavením a začali vytvářet jedinečné vzpomínky. Fotokoutek byl vybaven různými párty doplňky, které přidávaly na zábavě a kreativitě každého snímku. Fotospin 360 pak umožnil hostům vytvořit dynamická a interaktivní videa, která zachycovala atmosféru celého večera.

Akce byla nabitá různými aktivitami. Hosté si mohli užívat pohodlí shisha baru, kde se mohli uvolnit a vychutnat si příjemnou atmosféru. Hudební doprovod zajišťovala živá kapela a DJ, kteří střídali melodie a rytmy, což hostům umožnilo tancovat až do ranních hodin. Pro děti byl připraven nafukovací hrad, který byl neustále plný smíchu a radosti.

Byli jsme nadšeni, že jsme mohli být součástí tak výjimečné akce a přinést trochu našeho kouzla do tohoto speciálního dne. Děkujeme Žandě a Lukášovi za tuto příležitost a všem hostům za skvělou atmosféru. Zde se můžete mrknout na video z celé akce.

Pokud plánujete svou vlastní akci a chcete ji oživit nezapomenutelným zážitkem, navštivte Fotospin.cz a zjistěte více o možnostech našeho Fotospinu 360. Těšíme se na další úžasné okamžiky!