Svatba Áfter Štěpánky a Bětky s Fotokoutkem

Minulý víkend jsme měli tu čest být součástí afterpárty po svatbě známých influencerek Štěpánky Zaspalové a Bětky na střeše v Chodově. Náš Fotospin 360 i s fotokoutkem se stal hlavním tahákem večera a přitáhl pozornost všech hostů, kteří si chtěli vytvořit nezapomenutelné vzpomínky.

Náš tým ve složení Tom, Kája a Sára dorazil včas a rychle připravil vše potřebné pro fotobudku i fotospin. Hosté, vybaveni různými párty doplňky, se hrnuli k našemu stánku, aby si mohli natočit jedinečná videa. Hudba, kterou mixoval profesionální DJ, dodávala celé akci skvělou atmosféru a tanec byl na denním pořádku.

Kromě Fotospinu a fotobudky byl na místě také stánek s oblečením, kde si hosté mohli zakoupit nejnovější kolekce Štěpánky. Bar nabízel širokou škálu nápojů, od koktejlů po nealkoholické nápoje, což přispělo k uvolněné a veselého atmosféře večera. Pro odvážnější hosty byla připravena i možnost nechat si udělat tetování od Zoe z Big Brother, což přidalo akci další rozměr.

Jedním z nejlepších momentů bylo promítání svatebního filmu. Smích a radost byly všude kolem a Fotospin 360 zachytil tyto vzácné okamžiky na video. Hosté si vychutnávali každý okamžik, a náš fotokoutek byl neustále v obležení nadšených účastníků.

Byli jsme nadšeni, že jsme mohli být součástí tak výjimečné akce a přinést trochu našeho kouzla do tohoto speciálního dne. Děkujeme Štěpánce a Bětce za tuto příležitost a všem hostům za skvělou atmosféru.

Pokud plánujete svou vlastní akci a chcete ji oživit nezapomenutelným zážitkem, navštivte Fotospin.cz a zjistěte více o možnostech našeho Fotospinu 360. Těšíme se na další úžasné okamžiky!